Ersan Şen, Eylem Tok İle İlgili İtirafında Pişmanlık Duyduğunu Açıkladı

Avukat Ersan Şen, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok için davayı alabileceğini söylemiş ve ardından pişmanlık duyduğunu açıklamıştı.

Yayınlanma:
Ersan Şen, Eylem Tok İle İlgili İtirafında Pişmanlık Duyduğunu Açıkladı

İstanbul'da Oğuz Murat Aci'nin Ölümüne Neden Olan Timur Cihantimur ve Eylem Tok Davası

İstanbul'da 1 Mart'ta Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur ve onu yurt dışına kaçıran annesi Eylem Tok için ceza hukukçusu Ersan Şen'in açıklamaları gündemde. Şen, Şartlar uygun olursa davayı alabilirim şeklindeki sözleriyle tepki çekti ve pişmanlığını dile getirdi.

Ersan Şen, Eylem Tok davasıyla ilgili Şartlarda anlaşırsak olur. Herkesin savunulmaya hakkı vardır. İnsanlar avukatları, temsil ettiği kişilerle özdeşleştirmemeli dedi. Ancak bu sözleriyle büyük bir tepki aldı ve konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kübra Par'ın sorusu üzerine Şen, Eylem Tok'un kendisine ulaşmadığını belirtti ve pişmanlık duyduğunu ifade etti. Avukatlık refleksi ile cevap verdim. Şartlar deyince maddi şartlar anlamayın. İnsanlar tutuklanmak istemeyebilir. Avukatla oturduğunuzda maddiyatı konuşmazsınız. Size ne sağlayabilir? Bunu konuşursunuz. Pişman oldum şeklinde konuştu.

Haber kaynağı: Haber Merkezi