Epstein Davası Meclis Gündeminde! Jeffrey Epstein Türkiye’den Çocuk Kaçırdı Mı?

CHP Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Türkiye'de her gün ortalama 32 çocuğun kaybolduğu gerçeğini Meclis gündemine taşıdı ve Jeffrey Epstein davasıyla ilgili Türkiye'den çocukların kaçırıldığı iddialarını sordu.

Yayınlanma:
Epstein Davası Meclis Gündeminde! Jeffrey Epstein Türkiye’den Çocuk Kaçırdı Mı?

CHP Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, dünya çapında yankı uyandıran Jeffrey Epstein davasıyla ilgili Türkiye'yi de yakından ilgilendiren bir iddiayı Meclis gündemine taşıdı. Kılıç, Türkiye'de her gün ortalama 32 çocuğun kaybolduğunu belirterek, İçişleri Bakanı'nı göreve çağırdı ve çocuk kaçırma olaylarına yönelik geniş çaplı operasyon başlatılmasını talep etti.

Kılıç, Jeffrey Epstein davası dosyalarından elde edilen bilgilere dikkat çekerek, Epstein'in Türkiye'den çocukları kaçırdığı iddialarının yer aldığını belirtti. Bu iddiaların ciddiyeti ve vahameti göz önünde bulundurularak, Adalet Bakanı'nın Amerika'dan dava dosyalarını talep ettiğini ve Aile Bakanı'nın da mağdur çocukların avukatı ile iletişime geçerek Türkiye'den çocukların kaçırıldığı tespitlerini araştırdığını umduklarını ifade etti.

Ayrıca, Türkiye'de yaşanan deprem felaketinin ardından hala kayıp çocuklarını arayan ailelerin varlığına da dikkat çeken Kılıç, yetkililerin sessizliğine vurgu yaptı ve acil bir çözüm çağrısında bulundu.

Türkiye'de çocuk kaçırma olaylarının artması ve bu iddiaların Jeffrey Epstein davasıyla bağlantılı olabileceği endişesiyle, CHP Milletvekili Sevda Erdan Kılıç'ın Meclis gündemine taşıdığı bu konu, ülke genelinde büyük bir endişe kaynağı haline geldi. Olayın gelişmeleri merakla bekleniyor.

Epstein Adası Nedir?

Epstein Adası’nın ne olduğu merak konusu oldu. ABD’li milyarder olan Jeffrey Epstein’in adası olan Epstein Adası ABD Virgin Adaları’nda bulunuyor. İki ayrı adadan oluşan bu adalar herkes tarafından Little Saint James ve Great Saint James olarak biliniyor.

Epstein’in özel yeri olan Little Saint James Adasından adada konak, havuz ve helikopter pisti mevcut. Son dönemlerde bu adada reşit olmayan kızların cinsel istismara maruz bırakılan bir yer olduğu iddia ediliyor.

Diğer ada olan Great Saint James, adanın sahibi olan Epstein tarafından daha az kullanıldı.

Epstein Adasında Neler Oluyor?

ABD’li milyarder ve finansçı olarak tanınan Jeffrey Epstein 2019 yılında çocuk istismarı ve seks ticareti sebebi ile suçlandı ve hapse atıldı. Burada da intihar ettiği söylendi.

Reşit olmayan çocukların bu adaya kaçırıldığı ve istismar edildiği iddia ediliyor. ABD Adalet Bakanlığı tarafından da araştırılan Epstein Adaları şu anda Türkiye’nin de gündemi arasında bulunuyor.