Bodrum'da Doğal Sit Alanındaki Kaçak Yapı Yıkıldı
Muğla Bodrum'da, doğal sit alanı ve kesin korunacak hassas bölgede bulunan kaçak yapı, yetkililer tarafından yıkıldı. Bodrum Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü ve belediye ekipleri, zabıta ve polis eşliğinde bölgeye ulaşarak yıkımı gerçekleştirdi. Yıkım öncesinde kısa süreli bir tartışma yaşandı.
Yayınlanma:
Muğla'nın gözde ilçesi Bodrum'da, doğal sit alanı ve kesin korunacak hassas bölge ilan edilen Adaboğazı Mevkii'nde kaçak bir yapı, yetkililer tarafından yıkıldı.
Bodrum Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, bölgedeki kaçak yapı ihbarı üzerine harekete geçti.
OPERASYON DETAYLARI
Müdürlük görevlileri, Bodrum Belediyesi yıkım ekipleri, zabıta ve polis eşliğinde tekneyle Adaboğazı'na ulaştı.
Yıkım kararının tebliğ edildiği kaçak yapı sahibi ile görevliler arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı.
YIKIM GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Ekipler, kaçak yapıyı balyozlarla yıkarak kullanılamaz hale getirdi. Ayrıca, alanda bulunan çöp ve diğer eşyalar da temizlenerek bölgeden uzaklaştırıldı.
Haber Merkezi