Beylikdüzü'nde Metrobüs Seferleri Normale Döndü
Beylikdüzü'nde metrobüs kazası sonrası Haramidere Sanayi Durağı'nda seferler normale döndü. Bir kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda yaralının olduğu kazanın ardından durak, incelemeler ve araçların kaldırılmasıyla yeniden hizmete açıldı.
Yayınlanma:
İşte düzenlenmiş haber metni:
Beylikdüzü'nde yaşanan metrobüs kazası sonrası aksayan seferler normale döndü. Haramidere Sanayi Durağı, yolcu alımına yeniden açıldı.
KAZA SONRASI YAŞANANLARMetrobüsün, durakta bekleyen başka bir metrobüse arkadan çarpması sonucu meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği, ikisi ağır olmak üzere 40 kişinin yaralandığı kaza, ulaşımda aksamalara neden olmuştu.
Kaza sonrası yolcu alımına kapatılan durakta, savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından çalışmalar tamamlandı. Kazaya karışan metrobüsler, ekipler tarafından garaja çekildi.
SEFERLERDE NORMALE DÖNÜŞDurağın yeniden hizmete girmesiyle birlikte, metrobüs seferleri de normale döndü. Yolcular, Haramidere Sanayi Durağı'nı kullanarak seyahatlerine devam edebiliyor.
Haber Merkezi