Avukat, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı
Konya'da bir avukat, uyuşturucu ticareti suçlamasıyla gözaltına alındı ve tutuklandı. Yaşanan olay, yerel güvenlik birimleri tarafından düzenlenen bir operasyon sonucunda gerçekleşti.
Yayınlanma:

Avukatın Uyuşturucu Ticareti İddiası
Konya'da, evinde ve otomobilinde uyuşturucu madde bulunduran Avukat Münir Muhammed Mert S. (28) gözaltına alındı. İddialara göre, Mert S., uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla tutuklandı.
Narkotik Şubesi Operasyonu
Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, Avukat Münir Muhammed Mert S.'nin uyuşturucu ticareti yapabileceği yönünde bir ihbarı değerlendirdi. Yapılan operasyonda, avukatın evinde ve aracında uyuşturucu maddeler ele geçirildi.
Tutuklama Kararı
Münir Muhammed Mert S., adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından uyuşturucu ticareti suçundan tutuklandı.