Antalyasporlu Naldo'nun yakınlarının ölümüne sebep olan sürücüye 10 yıl hapis cezası

Antalyaspor futbolcusu Naldo Pereira'nın oğlu Davi Pereira ile kayınpederi İtalyan Walter Tilatti'nin ölümüne sebep olan otomobil sürücüsü, C.E. ve Alexandra Nardy'i yaraladığı için 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Yayınlanma:
Antalyasporlu Naldo'nun yakınlarının ölümüne sebep olan sürücüye 10 yıl hapis cezası

Antalya'da Trafik Kazası Sonucu Verilen Hapis Cezası

Geçen yıl Antalya'da meydana gelen trafik kazasında, Ferhat Karakaş'ın kullandığı otomobil, Antalyaspor'un futbolcusu Naldo Pereira'nın kayınpederi Walter Tilatti'nin aracına yandan çarptı. Kazada ağır yaralanan Davi Pereira ve Walter Tilatti'nin hayatını kaybetmesinin ardından tutuklanan Ferhat Karakaş hakkında iddianame hazırlandı.

Olayla ilgili davanın görüldüğü Antalya 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar duruşması yapıldı. Juliana Tilatti'nin gözyaşlarına hakim olamadığı duruşmada, beklenen bilirkişi raporu dosyaya eklendi. Duruşma savcısı, Ferhat Karakaş'ın bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olması nedeniyle en üst hadden cezalandırılmasını talep etti.

Sanık Ferhat Karakaş'ın son savunmasında pişmanlığını belirterek tahliye talebinde bulunduğu duruşmanın ardından mahkeme heyeti, Karakaş'a indirimsiz 10 yıl hapis cezası verdi. Kararın ardından Naldo Pereira ve Juliana Tilatti, gözyaşları içinde adliyeden ayrıldı.