Ahmet Hakan: Bütün Bu Olup Bitenlerde Btk'nın Hiç Sorumluluğu Yok Mu?
Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, sahte e-imza skandalına BTK'nın sessiz kalmasına tepki gösterdi. "Konuşulması gereken zamanda konuşmak önemlidir" diyen Hakan, BTK'nın sorumluluğunu sorguladı ve kurumun ne zaman açıklama yapacağını merak ettiğini belirtti.
Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Türkiye günlerdir sahte e-imza skandalını tartışırken Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) sessizliğini eleştirdi. "Susulması gereken zamanda susmak ne kadar önemliyse... Konuşulması gereken zamanda konuşmak da o kadar önemlidir" ifadelerini kullanan Hakan, "BTK, bugün konuşmayacaksa ne zaman konuşacak?", "Bütün bu olup bitenlerde BTK'nın hiç sorumluluğu yok mu?" diye sordu.
Hakan "Yok mu BTK adına konuşacak bir yetkili" başlıklı yazısında şunları söyledi:
"Türkiye, günlerdir sahte diploma olayıyla çalkalanıyor. Herkes en yüksek sesle konuya dalmış durumda. İyi niyetli sorgulayıcılar bağırıyor. Psikolojik harp taktikleri uygulayanlar bağırıyor. FETÖ'sü METÖ'sü tam saha pres uygulayarak bağırıyor. Siyasi muhalefet için fırsat yakaladıklarını düşünenler bağırıyor. Gerçeklere yalanlar katarak kafa karıştırmak isteyenler bağırıyor.
Buna karşılık BTK yetkilileri ne yapıyor? Ne yapacaklar? Fısıltı halinde konuşuyorlar. Karşı tarafın çıkardığı sesin yüzde birini bile çıkarmıyorlar. Çıkıp gürül gürül konuşmak yerine... 'Aman ismimizi vermeyin' falan diye çırpınıyorlar. Kısacası yaptıkları tam olarak maslahatı idare. Susulması gereken zamanda susmak ne kadar önemliyse... Konuşulması gereken zamanda konuşmak da o kadar önemlidir. BTK, bugün konuşmayacaksa ne zaman konuşacak?
Yazının tamamı için tıklayın.
Herkes en yüksek sesle konuya dalmış durumda. İyi niyetli sorgulayıcılar bağırıyor. Psikolojik harp taktikleri uygulayanlar bağırıyor. FETÖ'sü METÖ'sü tam saha pres uygulayarak bağırıyor. Siyasi muhalefet için fırsat yakaladıklarını düşünenler bağırıyor. Gerçeklere yalanlar katarak kafa karıştırmak isteyenler bağırıyor.Buna karşılık BTK yetkilileri ne yapıyor? Ne yapacaklar? Fısıltı halinde konuşuyorlar. Karşı tarafın çıkardığı sesin yüzde birini bile çıkarmıyorlar. Çıkıp gürül gürül konuşmak yerine... 'Aman ismimizi vermeyin' falan diye çırpınıyorlar. Kısacası yaptıkları tam olarak maslahatı idare. Susulması gereken zamanda susmak ne kadar önemliyse... Konuşulması gereken zamanda konuşmak da o kadar önemlidir. BTK, bugün konuşmayacaksa ne zaman konuşacak?
Yazının tamamı için tıklayın.
.Haber Merkezi