Ağrı'da Yolcu Otobüsü ile Kamyonet Çarpıştı: 11 Yaralı

Ağrı'nın Tutak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı, kamyonet sürücüsü ve otobüsteki 10 yolcu yaralandı.

Yayınlanma:
Ağrı'da Yolcu Otobüsü ile Kamyonet Çarpıştı: 11 Yaralı

Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen trafik kazası haberlerine bir yenisi Ağrı'dan eklendi. Ağrı'nın Tutak ilçesinde, yolcu otobüsü ile kamyonetin karıştığı bir trafik kazası meydana geldi. Kazada kamyonet sürücüsü ve otobüste bulunan 10 yolcu yaralandı.

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Kaza, Ağrı-Van kara yolunun Tutak ilçesi Suvar Kavşağı mevkisinde gerçekleşti. Ş.A. yönetimindeki 34 GLA 664 plakalı yolcu otobüsü ile aynı istikamette seyreden M.Ç'nin kullandığı 27 ANB 092 plakalı kamyonet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yolcu otobüsü, refüjdeki yön levhası direğine çarparak durabildi.

Kaza Sonrası Yapılan Müdahaleler

Kazanın hemen ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan kamyonet sürücüsü ve otobüsteki 10 yolcu, ambulanslarla Tutak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan altısı, daha ileri tedavi için Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, diğerleri ise Patnos Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralıların Sağlık Durumu

Kaza sonucu yaralanan yolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kazayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı. Bu tür kazalar, özellikle soğuk hava koşullarında yollardaki olumsuz etkilerin ne kadar ciddi sonuçlar doğurabileceğini gösteriyor. Kazanın meydana geldiği bölgede, trafik güvenliği önlemlerinin artırılması ve sürücülerin hava koşullarına karşı daha dikkatli olmaları gerektiği vurgulanıyor.