Adıyaman'da Mitingde Düşen Chp'li Emir'in Kaburgası Çatladı

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere'nin gözaltına alınması üzerine CHP Adıyaman İl Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlara seslenen CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, sahnede düşerek yaralandı. Kaburgası çatlayan Emir'in sağlık durumuyla ilgili henüz detaylı açıklama yapılmadı.

Yayınlanma:
Adıyaman'da Mitingde Düşen Chp'li Emir'in Kaburgası Çatladı

Adıyaman'da sıcak saatler yaşanıyor. Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında bu sabah saatlerinde gözaltına alındı.

PROTESTO SIRASINDA KAZA

Tutuklamaya tepki gösteren vatandaşlarla birlikte Adıyaman'da bir araya gelen CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, bir konuşma yapmak üzere çıktığı sahnede talihsiz bir kaza geçirdi. Sahneden düşen Emir yaralandı.

EMİR'İN SAĞLIK DURUMU

Olayın ardından yapılan ilk müdahalede, Murat Emir'in kaburgasında çatlak olduğu tespit edildi. Emir'in daha kapsamlı bir tedavi için ambulans uçakla Ankara'ya sevk edilmesi bekleniyor. Abdurrahman Tutdere'nin gözaltına alınmasına tepki göstermek isteyen vatandaşlar, CHP Adıyaman İl Başkanlığı önünde toplandı.

Haber Merkezi