Ziraat Bankası'ndan 7500 TL değerinde Bankkart kampanyası

Ziraat Bankası'nın Bankkart kampanyasından yararlanmayı düşünen müşterilere son 3 gün uyarısı geldi. Kampanyaya katılanlar, kartlarına 7500 TL değerinde Bankkart lira hediye kazanma şansı elde edecekler. Banka, mayıs ayının sonuna kadar devam edecek olan kampanya hakkında detaylı bilgiler verdi. Kampanyaya katılmak isteyen Bankkart sahipleri için son tarih 31 Mayıs olarak belirlendi.

Yayınlanma:
Ziraat Bankası'ndan 7500 TL değerinde Bankkart kampanyası

Ziraat Bankası, Kampanya Son 3 Gün! 7500 TL Bankkart Lira Kazanma Fırsatını Kaçırmayın

Ziraat Bankası, müşterilerine yönelik önemli bir uyarıda bulundu. Banka, sunmakta olduğu kampanyanın son 3 günü kaldığını duyurdu. Kampanyaya katılan müşterilere 7500 TL değerinde Bankkart lira hediye edileceği belirtildi. Detaylı bilgilerin verildiği kampanya, Bankkart sahipleri için büyük bir fırsat sunuyor.

Ziraat Bankası, her ay düzenli olarak yenilediği Bankkart kampanyaları ile müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Banka, mayıs ayının sonuna gelinirken sona erecek olan kampanyasını duyurdu. 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olan kampanya, müşterilere 7500 TL kazandırma fırsatını sunuyor. Ziraat Bankası'nın açıklamasına göre, Bankkart ile Touristica'da yapılacak olan belirli tutarda alışverişlerde müşterilere 2.500 TL, 5.000 TL ve 7.500 TL Bankkart lira hediye edilecek.

Ziraat Bankası Bankkart Kampanyası Detayları

Bankkart'ınızın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Touristica'da yapacağınız alışverişlerde şu tutarlara göre Bankkart lira kazanabilirsiniz:

  • 25.000 TL – 49.999 TL arasındaki alışverişlerde 2.500 TL Bankkart Lira
  • 50.000 TL – 99.999 TL arasındaki alışverişlerde 5.000 TL Bankkart Lira
  • 100.000 TL ve üzeri alışverişlerde 7.500 TL Bankkart Lira

Ayrıca peşin fiyatına 9 taksit avantajından da faydalanabileceğinizi unutmayın.

Kampanya Koşulları ve Detayları

- Kampanya 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

- Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılabilirsiniz. Katılım için TOURISTICA yazıp 4757'ye SMS gönderebilirsiniz.

- Asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. Kampanyaya katılmayan müşteriler fırsattan yararlanamaz.

- Bankkart POS cihazlarından yapılan alışverişlerde Bankkart Liralar kazanılabilecektir.

- Kazanılan Bankkart Liralar 7 Haziran 2024 tarihine yüklenecek ve 12 Temmuz 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan liralar 13 Temmuz 2024 tarihinde geri alınacaktır.

- Her müşteri yalnızca bir kez ve en fazla 7.500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

- Bankkart Liralarınız ile hesap kesim tarihine kadar alışverişlerinizi ödeyebilir, anlaşmalı işyerlerinde kullanabilirsiniz.

- Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

- Kampanya sonrası iptal veya iade edilen işlemlerde Bankkart Liraları geri alınacaktır.

- Bankkart Kumbaranızda yeterli lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetinize borç olarak yansıtılacaktır.