İş Bankası'ndan 2000 TL'lik yeni kampanya duyurusu

İş Bankası, otel kampanyasının 2 gün sonra sona ereceğini duyurdu. Müşterilerin tatil planlarını hızlandırmaları gerekiyor çünkü 2.000 TL kazanma fırsatı yaklaşık 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya detayları ve kullanım koşulları Bankamatik Kartı veya Maximum Kart sahipleri için geçerli olacak. Ege Haber - EGE TV - Son Dakika Haberler - İzmir Haberleri için daha fazla bilgi için linke tıklayabilirsiniz.

Yayınlanma:
İş Bankası'ndan 2000 TL'lik yeni kampanya duyurusu

İş Bankası Kampanyası Hakkında Son Uyarı

İş Bankası, müşterilerine otel kampanyasının hızla sona ereceğini bildirdi. Tatil planları yapanların elini çabuk tutması gerekiyor çünkü kampanya sadece 2 gün içinde sona erecek. Bu kampanyada kazanılabilecek tutar 2.000 TL olarak belirlendi. Detaylar ve kullanım koşulları hakkında bilgi verildi.

İş Bankası Kampanya Detayları

İş Bankası tarafından duyurulan kampanya süresi kısalıyor. 31 Mayıs'a kadar Bankamatik Kartı veya Maximum Kart ile ETS’deki seçili yurt içi otellerinde yapılacak alışverişlere göre MaxiPuan kazanılacak. 5.000 TL – 9.999 TL arası ilk alışverişe 500 TL MaxiPuan, 10.000 TL – 19.999 TL arası ilk alışverişe 1.000 TL MaxiPuan, 20.000 TL ve üzeri ilk alışverişe ise 2.000 TL MaxiPuan verilecek.

Kampanya Kullanım Koşulları

- MaxiPuan'larınız en son kullandığınız kartınıza 12 Haziran 2024 tarihinde yüklenecektir.

- MaxiPuan'ların son kullanma tarihi 31 Temmuz 2024'tür.

- Kullanılmayan MaxiPuan'lar 01 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacaktır.

- MaxiPuan yükleme tarihinde, İş Bankası kartınızın aktif ve kullanılabilir olması gerekmektedir.

- Kampanyaya sadece İşCep veya Maximum Mobil uygulamaları üzerinden katılım sağlanabilmektedir.

- Kampanya kapsamında kullanılan kredi kartı Maximum özellikli ise MaxiPuan olarak yüklenecektir. Maximiles özellikli kredi kartı kullanılması durumunda MaxiMil'e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak kullanılabilecektir.

- Maximiles'a yüklenen puanlar Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya süresi içerisinde yapılan rezervasyonların iptal/iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuan'lar geri alınacaktır.

- Her rezervasyon için bir kez MaxiPuan kazanılacaktır.

- Farklı kartlarla yapılan ödemelerde, MaxiPuan'ın yükleneceği kart ilk ödeme yapılan kart olacaktır.

- Bir müşteri kampanyadan bir kez yararlanabilir ve en fazla 2.000 TL MaxiPuan kazanabilir.