Halkbank, Paraf Kart İçin 7500 TL İndirim Kampanyasını Duyurdu

Halkbank, müşterilerine 7500 TL'lik indirim kampanyası duyurdu. Bu Mayıs kampanyası kapsamında olan indirim fırsatının bugün sona ereceği belirtildi. Tatil planı olan müşteriler, Paraf kartları ile bu indirimden faydalanabilmek için bugün gün sonuna kadar katılım yapmalı. Detaylar için haberin linkine göz atabilirsiniz.

Yayınlanma:
Halkbank, Paraf Kart İçin 7500 TL İndirim Kampanyasını Duyurdu

İndirim Kampanyası Detayları

Banka, müşterilerine duyurduğu indirim kampanyasında 7500 TL'ye kadar indirim fırsatı sunuyor. Kampanya Mayıs ayı içinde geçerli olup bugün sona erecektir. İşte detaylar:

Halkbank'tan Özel İndirim Fırsatı

Halkbank müşterilerine özel olarak duyurduğu indirim kampanyasında tatil planı yapanlara büyük fırsatlar sunuyor. Kampanyadan yararlanmak için bugün gün sonuna kadar katılım sağlanması gerekmektedir.

Paraf kartınızla yapacağınız tatil alışverişlerinde 7500 TL'ye varan indirim fırsatı sizleri bekliyor. Kampanya detayları ise şu şekildedir:

- 15.000 TL ile 24.999 TL arasında yapılacak alışverişlerde 1.500 TL indirim - 25.000 TL ile 34.999 TL arasında yapılacak alışverişlerde 2.500 TL indirim - 35.000 TL ile 49.999 TL arasında yapılacak alışverişlerde 3.500 TL indirim - 50.000 TL ile 74.999 TL arasında yapılacak alışverişlerde 5.000 TL indirim - 75.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 7.500 TL indirim

Katılım Şartları

Kampanyaya katılmak için ilk alışveriş öncesi Paraf Mobil uygulamasından Hemen Katıl butonuna tıklamanız ya da FLY yazıp 3404'e SMS göndermeniz gerekmektedir.

Alışverişlerinizi yapmadan önce Paraf Mobil uygulamasında kampanyaya katıldığınızı kontrol etmeyi unutmayın. Ayrıca kazandığınız ödüller ve kampanya detayları Paraf Mobil uygulamasında yer alacaktır.

Lütfen unutmayın ki kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir. İptal veya iade durumunda verilen ödüller de iptal edilecektir.

Diğer Detaylar

Paraflytravel.com'da kazandığınız indirim ödülü başka bir indirimle birleştirilemez. Ayrıca Ticari kartlar, Business kartlar, Debit kartlar, Halkcard, ParafPara kullanarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Katlı ParafPara kullanımı ile yapılan işlemler kampanya alt tutarının altında kaldığında kampanyadan yararlanamayacaktır. Kampanya detayları ve diğer bilgiler için Paraf Mobil uygulamasını ziyaret edebilirsiniz.