Faiz oranları yüzde 1.29'a indi

Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, kurumun yeni konut kampanyasına ilişkin detayları açıkladı. Bankasız ve kefilsiz konut sahibi olmak isteyenler için özel fırsatlar sunulacağını belirten Erdem, inşaat sektörünün Türkiye'nin ekonomik istikrarına katkısını vurgulayarak, yeni kampanyanın sektördeki önemine dikkat çekti. 2023 yılında rekor bir ön satış hedefi belirlendi.

Yayınlanma:
Faiz oranları yüzde 1.29'a indi

Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem'inden Önemli Açıklamalar

Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, kurumun yeni konut kampanyasına ilişkin detayları açıkladı. Bankasız ve kefilsiz konut sahibi olmak isteyenler için özel fırsatlar sunulacağını belirtti.

Erdem, inşaat sektörünün Türkiye’nin ekonomik istikrarına katkısına vurgu yaparak, yeni kampanyanın sektördeki önemine dikkat çekti. 2023 yılında rekor bir ön satış geliri elde ettiklerini ifade eden Erdem, Emlak Konut’un güçlü performansının ayrıntılarını paylaştı.

Dört Farklı Ödeme Seçeneği

Emlak Konut’un yeni kampanyası, bankasız ve kefilsiz olarak dört farklı ödeme seçeneği sunacak. Bu seçenekler şu şekilde açıklandı:

- Peşin Alımlarda İndirim: Yüzde 25 indirim sağlanacak peşin alımlarda.

- Ara Ödemeli Model: Yüzde 25 peşinat ile 3 ara ödeme yapılacak. Vade farksız ara ödemeli modelde 6, 12 ve 24. aylarda ödemeler gerçekleştirilecek.

- Vade Farkıyla Ödeme: Ödemenin yarısı peşin alınacak. Kalan yarısı için yüzde 1,29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme imkanı sunulacak.

- Uzun Vadeli Taksit Seçeneği: Yüzde 25 peşinat ödenecek. Kalan kısım için yüzde 1,29 vade farkıyla 72 aylık taksit seçeneği sunulacak.

16 Proje İçin Geçerli

Kampanyanın İstanbul başta olmak üzere İzmir, Balıkesir ve Denizli’nin de bulunduğu 16 proje için geçerli olduğu vurgulandı.