Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Emeklilere Müjde: 5 bin liralık desteğe 'çalışan emekliler' de dahil edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü Buluşması'nda emeklilere yönelik önemli bir duyuru yaptı. Erdoğan, emeklilere yapılacak olan 5 bin liralık tek seferlik ödemenin tüm emeklileri kapsayacağını açıkladı.

Yayınlanma:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Emeklilere Müjde: 5 bin liralık desteğe 'çalışan emekliler' de dahil edildi

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Öğretmenler Günü Buluşması’nda önemli açıklamalarda bulundu. Emeklilere yönelik destek paketlerine ilişkin müjdeli haberler veren Erdoğan, 4 milyon 689 bin emeklinin de dahil olduğu geniş bir kesime yönelik tek seferlik 5 bin liralık ödeme yapılacağını duyurdu.

Erdoğan'ın Emeklilere Yönelik Açıklamaları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında emeklilerle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "4 milyon 689 bin emeklimizin de tek seferlik 5 bin lira ödeme imkânından faydalanmalarını sağlayacağız. Böylece 15 milyon 120 bin emeklimizin tamamına bir defa mahsus 5 bin liralık ödeme gerçekleştirmiş olacağız." Bu açıklama, emeklilere yönelik ekonomik destek paketinin kapsamını genişlettiğini ve çalışan emeklilerin de bu destekten yararlanabileceğini gösteriyor.