Bakan Göktaş, İstanbul'da Evlilik Kredisi Başvurularının Başladığını Duyurdu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlilik kredisi uygulamasını tüm Türkiye'ye yaydıklarını duyurdu. İstanbul'da ise sadece 48 saat içinde 3 bin 500 başvuru alındı.

Yayınlanma:
Bakan Göktaş, İstanbul'da Evlilik Kredisi Başvurularının Başladığını Duyurdu

BAHÇELİEVLER'DEKİ ENERJİ YÜKSEK

AK Parti Bahçelievler 8. Olağan İlçe Kongresi, Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Göktaş, kongrede yaptığı konuşmada, Bahçelievler'deki enerjinin yüksek olduğunu vurgulayarak, 23 yıldır aynı heyecan ve coşkuyla çalıştıklarını belirtti.

AK PARTİ, GÜÇLÜ BİR HAREKET

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Biz gönüller yapmaya, gönüller kazanmaya çalışan bir hareketiz. sözlerini hatırlatan Göktaş, AK Parti'nin Türkiye'nin en güçlü siyasi partisi olduğunu ve en fazla üye sayısına sahip olduğunu ifade etti. AK Parti'nin Türk milletinin yanı sıra tüm mazlum ve mağdur milletlerin umudu olduğunu belirten Göktaş, Filistin'e de selam gönderdi.

GERÇEK BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

Göktaş, AK Parti'nin gerçek belediyecilik anlayışıyla Bahçelievler'de değişime tanıklık ettiklerini belirterek, İstanbul'a daha büyük hizmetler getireceklerine inandığını söyledi. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2025'i Aile Yılı ilan ettiğini ve aile destek projelerine değindi.

BÜYÜK TÜRKİYE AİLESİ YOLUNDA ÇALIŞMALAR

Göktaş, kadınlar, gençler ve çocuklar için hizmetler sunacaklarını ve Ailemiz Geleceğimiz temasıyla Türkiye ailesine katkı sağlayacaklarını belirtti. İstanbul'a ve tüm Türkiye'ye güzel müjdelerin getirileceğini vurgulayan Göktaş, heyecanın tüm İstanbul'a yayılacağına inandığını ifade etti.