Akaryakıt alımlarına 200 TL destek sağlanacak

Halkbank tarafından duyurulan akaryakıt kampanyasında, benzin, motorin ve LPG alımlarında 200 TL indirim sağlanacak. Sürücüler, bu kampanyadan yararlanarak yakıt harcamalarını daha uygun fiyatlara yapabilecekler. Kampanyaya katılanlar, Aytemiz İstasyonlarında yapacakları benzin, motorin veya LPG alımlarında 200 TL hediye kazanabilecekler.

Yayınlanma:
Akaryakıt alımlarına 200 TL destek sağlanacak

Akaryakıt kampanyalarına ilişkin duyuru yapıldı. Benzin, motorin ve LPG için 200 TL hediye verilecek. Milyonlarca sürücü tarafından yakından takip edilen akaryakıt kampanyaları ile benzin, motorin ve LPG masrafları daha ekonomik hale geliyor. Kampanyaya katılanlar indirimden faydalanabiliyor. Halkbank tarafından dikkat çekici bir akaryakıt kampanyası duyuruldu.

Halkbank, Aytemiz istasyonlarında gerçekleştirilen benzin, motorin ya da LPG alışverişlerine 200 TL ParafPara vereceğini duyurdu. Kampanya 30 Haziran'a kadar geçerli olacak.

HALKBANK’TAN AKARYAKIT KAMPANYASI DUYURUSU;

16 Mayıs - 30 Haziran 2024 tarihleri arasında kampanyaya katılan Paraf üyelerine Aytemiz istasyonlarında Paraf POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapılan 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine 200 TL ParafPara verilecektir.

Kampanyaya katılmak için öncelikle Paraf Mobil uygulamasından “Hemen Katıl” butonuna tıklanmalı ya da bankada kayıtlı cep telefonundan, Aytemiz yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS gönderilmelidir.

Ödül kazanımıyle ilgili bilgiler alışveriş fişinde ve Paraf Mobil'de yer alacak, kazanım bilgisi SMS ile bildirilecektir.

Kazanılan ParafPara'lar, kazanımın ertesi günü, kazanım sağlanan kartınıza yüklenecek ve 10 Ağustos 2024 tarihine kadar Aytemiz istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinizde kullanılabilecektir.

Kampanya kişiye özeldir ve bir kişi kampanyaya yalnızca bir kez katılabilir, toplamda en fazla 200 TL ParafPara kazanabilir.

İşlemler mutlaka kayıt olduktan sonra ve kampanyaya dahil olan Paraf POS'larından yapılmalıdır. Kampanya talebinin sisteme ulaşmasından ve kartınıza kayıt olduğu bilgisinin alınmasından sonraki işlemler dikkate alınacaktır.

Aynı gün içinde yapılan 750 TL ve üzeri alışverişlerin sadece ilki kampanya kapsamına alınacaktır.

Kampanya kapsamında kazanılan ParafPara'ların son kullanma tarihi 10 Ağustos 2024 saat 21:59'dur. Kullanılmayan ParafPara'lar 11 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanyaya SMS ile katılmak için Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait numaralardan 3404'e, KKTCell ve KKTC Telsim operatörlerine ait numaralardan ise 3444'e SMS gönderilmelidir.

Katılım SMS'ini, kartınıza bağlı cep telefon numaranızdan ücretsiz bir şekilde göndermelisiniz.

Paraf, Parafly, Parafree, Paraf Genç, Paraf Kadın, Paraf Business, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf, Eczacı Paraf KOBİ, Paraf Üreten Kadın ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. HalkCard, Debit kartlar ve ParafPara kullanımı ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında iade veya iptal edilen işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir. Kazanılan ParafPara'lar farklı bir karta transfer edilemez. Kartınızın ParafPara bakiyesinin sıfırın altında olması, kampanya kapsamında kazanılan ParafPara'ların kullanımını etkilemez.

ParafPara transfer işlemi, ParafPara kullanımı olarak değerlendirilmeyecektir. Transfer edilen ParafPara'lar geri alınacaktır.

Kampanyaya kayıtlı kartınızın kaybolması veya çalınması durumunda, kartınız aynı gün içinde yenilenmediği sürece kampanya kaydı iptal edilir. Kampanya kaydı iptal edildikten sonra yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmez.

Kampanya hakkında detaylı bilgilere, www.paraf.com.tr, Paraf Mobil uygulaması ve Aytemiz mobil uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz.