Abonelere 500 TL destek sağlanacak: Doğalgaz, elektrik ve su faturalarında kampanya başlatıldı!

Doğalgaz, elektrik ve su aboneleri için yeni bir fırsat sunuluyor. 31 Mayıs'a kadar sürecek olan fatura kampanyasına katılan aboneler 500 TL kazanacak. Ayrıca Halkbank tarafından başlatılan otomatik fatura talimatı kampanyasıyla da faturasına talimat veren müşterilere 500 TL hediye edilecek. Detaylar için haber linkine tıklayabilirsiniz.

Yayınlanma:
Abonelere 500 TL destek sağlanacak: Doğalgaz, elektrik ve su faturalarında kampanya başlatıldı!

Fatura Kampanyası Detayları ve Koşulları

Elektrik, su, doğalgaz aboneleri için özel bir fırsat sunulmakta. Yeni duyurulan fatura kampanyası kapsamında katılan aboneler tam 500 TL kazanacaklar. Kampanya 31 Mayıs'a kadar devam edecek.

Otomatik Fatura Talimatı Kampanyası Detayları

Halkbank tarafından duyurulan otomatik fatura talimatı kampanyası, faturasına otomatik talimat veren müşterilere 500 TL hediye edileceğini duyurdu. Kampanya detaylarına göre, 31 Mayıs'a kadar kredi kartlarından ya da vadesiz hesaplardan yeni otomatik fatura talimatı veren her müşteriye toplamda 500 TL ParafPara ödüllendirilecek.

Kampanya Koşulları

Bireysel kredi kartı müşterileri, 2-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında her yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL, toplamda 500 TL ParafPara kazanacaklar.

Kampanyaya katılmak için 31 Mayıs 2024 tarihine kadar Paraf Mobil uygulamasından ya da SMS yoluyla katılım sağlanabilir. Sonrasında ise kredi kartından veya Halkbank'ta bulunan vadesiz hesaptan otomatik fatura talimatı verilmesi gerekmektedir.

Ödül kazanabilmek için talimat vermeden önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. Her yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL, toplamda 500 TL ParafPara kazanılacaktır.

Kazanılan ParafParalar, 10 Haziran 2024 tarihinde ilgili hesaplara yüklenecektir. İptal edilen talimatların tekrar verilmesi durumunda kampanya kapsamına alınmayacaktır.

Kampanya kapsamında yüklenen ParafParaların geri alınmaması için talimatların verildikten sonraki 6 ay boyunca ödenmesi gerekmektedir. Aksi takdirde ödül geri alınacaktır.

Fatura ödemelerinde nakit avans faiz oranı üzerinden faiz işletilecektir. Sadece asıl kredi kartından verilen talimatlar kampanyaya dahildir.

Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Verme Noktaları

Halkbank Mobil Uygulama ve İnternet Şubesi üzerinden otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir.