Bircan Bali’den Zuhal Topal’a tepki çeken sözler

Magazin yorumcusu Bircan Bali, sunucu Zuhal Topal hakkında yaptığı “Seksi değilsin, irisin” sözleriyle sosyal medyada tartışma yarattı.

Bircan Bali’den Zuhal Topal’a tepki çeken sözler

Magazin yorumcusu Bircan Bali, katıldığı programda sunucu Zuhal Topal hakkında yaptığı yorumlarla gündeme geldi. Bali ve Esra Balamir, program sırasında Topal’ın kıyafetini ve tarzını eleştirdi.

Hiç seksi değilsin, irisin”

Programda konuşan Bircan Bali, Zuhal Topal’ın tercih ettiği kıyafetle ilgili sert ifadeler kullandı. Bali, Topal’ın giydiği kıyafetin ona uygun olmadığını söyleyerek şu sözleri dile getirdi:

Zuhal Topal’a biri çok iri ve seksi olmadığını söylemeli. Bu iriliğinin farkına varmalı. İrisin, bazı şeyleri bu kadar giymemelisin.”

Bu çorabı 350 bin liraya giyerim”

Bali, Topal’ın giydiği çorap hakkında da yorum yaparak dikkat çeken ifadeler kullandı. Siyah çorabın farklı tonlarının tercih edilebileceğini söyleyen Bali, kırmızı çorabı ise beğenmediğini belirtti.

Şu çorabı bana para verseler giyemem. Siyahın bir versiyonu olabilir ama kırmızısı asla. Bu çorabı ancak 350 bin liraya giyerim.”

Sosyal medyada tartışma başladı

Programda yapılan bu yorumlar kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Birçok kullanıcı Bircan Bali’nin sözlerini body shaming” olarak nitelendirerek eleştirdi.

Bazı kullanıcılar ise yapılan yorumların televizyon programlarında sık görülen bir stil eleştirisi olduğunu savundu. Ancak paylaşımların büyük bölümünde Zuhal Topal’a destek mesajları dikkat çekti.