PTT'den Emeklilere Özel İkramiye Verilecek! Tek Seferlik Büyük Ödeme Fırsatı!

PTT, emeklilere yönelik büyük bir ödeme planı duyurdu. 4A, 4B ve 4C emeklileri, bu özel tekliften yararlanmak için hemen başvuruda bulunabilirler.Haber Girişi:

Yayınlanma:
PTT'den Emeklilere Özel İkramiye Verilecek! Tek Seferlik Büyük Ödeme Fırsatı!

Emekliye PTT'den önemli haber var. Bir süredir Aktif Bank ile birlikte yeni kampanyalar yürüten PTT emekliler için özel paket hazırladı. SSK bağ-kuru memur emeklisi ve EYT emeklisi vatandaşlar PTT'ye başvuru yaparak 20.000 TL'den başlayan acil ihtiyaç kredisi alabilecek. Emeklinin nakit ihtiyaçlarını karşılamaya Kararlı olan PTT düşük faize ihtiyaç kredisi desteği veriyor. Acil nakit arayan tüm emeklilere kapısını açan PTT'nin şartları da belli oldu. PTT emekli kredisi ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Uzun süreden beri Aktif Bank ile önemli bir işbirliği yapan PTT nakit ihtiyacı olan vatandaşlara düşük faizli kredi desteği sağlamaya devam ediyor. Emeklilere öncelik veren PTT'nin yeni kampanyası belli oldu. 2024 Ocak ayı emekli kredisi kampanyalarını açıklayan kurum, hemen başvuru yapan emeklilere 20.000 TL'den başlayan düşük faizli emekli kredisi tanımlıyor. PTT'nin emekli kredisi kampanyasına başvurular T.C kimlik kartı ile şubelerden yapılabilirken T.C kimlik numarası ile SMS yöntemiyle de yapılabiliyor. Peki PTT emekli kredisi şartları nelerdir? Hangi emekliler PTT’den kredi alabilir?

PTT'DEN EMEKLİYE ACİL KREDİ DESTEĞİ

Milyonlarca emekli Türkiye'nin ekonomik koşulları için de nakit sıkıntısı çekiyor. Emekliye yönelik birçok bankada kampanya var. Ancak özellikle PTT'nin düşük faizli emekli kredisi destekleri dikkat çekiyor. Ocak ayında da PTT'den emekli için yeni bir duyuru geldi. 4A 4B 4C emeklisine yepyeni bir kampanya düzenleyen PTT'ye, başvuru yapanlara 20.000 TL'den başlayan emekli kredisi desteği veriyor. PTT'nin yeni emekli kredisinden tüm emekliler yararlanabiliyor.

30.50'YE SMS GÖNDERMEK YETİYOR

PTT emekli kredisi kampanyası kapsamında başvurular şubelerden T.C kimlik kartı ile kabul ediliyor. Ancak isteyen emekliler 30 50 numarasına SMS göndererek tek kredi başvurusu yapabiliyor. SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyen emekliler cep telefonlarının kısa mesaj bölümünden T.C kimlik numaralarını yazıp boşluk bıraktıktan sonra kredi yazarak 30 50 numarasına mesaj gönderebilir.

PTT EMEKLİ KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

PTT'den emekli kredisi kullanmak isteyenler için detaylarda belli oldu. TC kimlik numarasına göre kredi veren PTT bankalara oranla daha düşük faiz uyguluyor. 20.000 TL ile 50.000 TL arası limitli Kredilerde 36 ay vade uygulanıyor. 50.000 TL ile 100.000 TL'ye kadar kredi kullanmak isteyen emekliler için vade sayısı 24 ay oluyor. 100.000 TL ve üstü kredilerde ise 12 aya kadar vadeli kredi kullanmak mümkün oluyor.