Bu Bitkiyi Yoğurtla ve Pekmezle Karıştırın! Mucizevi Sonuçlar!

Bu Bitkiyi Yoğurtla ve Pekmezle Karıştırın! Mucizevi Sonuçlar!

Isırgan tohumu, kanı temizlemesi ve alyuvarları yenilemesi ile son derece önemli bir besin maddesi olarak ön plana çıkıyor.

Pekmez ve yoğurtla karıştırılan ısırgan tohumunun vücuda birçok faydası bulunuyor. Isırgan tohumunun yoğurt, pekmez ve bal ile karıştırılarak bir tatlı kaşığı düzeyinde tüketilmesi öneriliyor.

bal-isirgan-faydalari.jpg

Isırgan tohumunun sağlığa yararları:

*Kalp ve damar ile ilgili rahatsızlıklar için son derece yararlıdır.

*Damar tıkanıklıklarında oldukça faydalıdır.

*Egzama gibi problemlere karşı çözüm sağlamaktadır.

*Kız çocuklarında ergenlik döneminde görülen sivilcelere karşı faydalıdır.

*Böbrek rahatsızlıkları ve idrar yolları için yararlıdır.

*Burun tıkanıklığı çekenlerin tüketmesi tavsiye edilmektedir.

*Tüm bunlara ek olarak kansere çare olduğunu düşünülmekte ve kanser hastalarına tüketmeleri tavsiye edilmektedir.

*Kan şekerini düşürmekte ve ödemi gidermektedir.

*Bağırsak temizleyici ve gaz gidericidir.

*Soğuk algınlığına karşı koruyucudur.

*Vücudun savunma gücünü artırmaktadır.

*Akciğer, safra kesesi, karaciğer ve dalak rahatsızlıkları için tüketilebilir.

*Adet kanamalarını düzenlemektedir.

*Balgam söktürücüdür.

*Emziren kadınlara süt yapıcı özelliğe sahiptir.

*Tansiyon düşürücüdür.

*Boğaz ağrısı ve göğsü yumuşatmada oldukça etkilidir.

mucizevi-o-bitkiyi-pekmez-ve-yogurtla-karistirin-h1444714280-3de65f.jpg