Kurtuluş Müzesi'nde cinayet davası başladı

Ankara'da bir adamı 7 yerinden bıçaklayarak öldüren İsmail Tek, canavarca hisle öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanacak.

Yayınlanma:
Kurtuluş Müzesi'nde cinayet davası başladı

Olayın Meydana Gelmesi

Geçtiğimiz yıl, 24 Mayıs günü sabah saatlerinde Ankara Ulus'ta bulunan Kurtuluş Müzesi önünde üzücü bir olay yaşandı. İsmail Tek isimli şahıs, yolda yürüyen Yetkin Güner'e saldırdı ve bıçakla 7 kez vurarak hayatını kaybetmesine neden oldu. Olayın ardından kaçan İsmail Tek, güvenlik kameralarının yardımıyla yakalanıp tutuklandı.

Suçlamalar ve İddianame

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmayı tamamlayarak İsmail Tek hakkında 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme' suçlamasıyla iddianame hazırladı. Dava süreci başlatıldı ve Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi iddianameyi kabul etti. İddianamede, olayın detayları ve maktul Yetkin Güner'in durumu yer aldı.

Kamera Kayıtları ve Olayın Ayrıntıları

Yapılan incelemeler sonucunda, İsmail Tek'in saldırı anının güvenlik kameralarına yansıdığı belirlendi. Güner'e saldırı anı net bir şekilde görüntülere kaydedilmiş ve bu olayın canavarca hisle gerçekleştirildiği tespit edildi. Olayın detayları dava sürecinde daha detaylı bir şekilde ele alınacak.